TC

   Termeni si conditii de utilizare a platformei  www.vinotality.com

Prezentul document  descrie  termenii si conditiile in care se poate utiliza web site-ul Vinotality identificat cu www.vinotality.com ( Site-ul) . Acest Acord se incheie intre dumneavoastra, in calitate de utilizator al Site-ului (Utilizator ) si Vinotality

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

Utilizator – orice persoana fizica in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, persoana fizica, PFA, persoana juridica, sau sub orice alta forma de organizare care acceseaza Site-ul fiind interesata de continutul, datele, informatiile, anunturile sau serviciile publicate sau puse la dispozitie de  Vinotality.

Site, Website – www.Vinotality.com

Utilizator neinregistrat- Utilizator persoana fizica, juridica sau sub orice alta forma de organizare ce acceseaza anumite sectiuni ale site-ului fiind interesata de continutul, datele, informatiile, anunturile, produsele sau orice alte servicii publicate sau puse la dispozitie de  Vinotality

Utilizator inregistrat– orice Utlizator astfel cum a fost definit mai sus, care se inregistreaza pe site, creandu-si un cont, in scopul vizualizarii continutului, datelor, informatiilor, sau in scopul promovarii/vanzarii produselor oferite sau serviciilor prestate, prin mijloacele puse la dispozitie pe site,  administrand in acest sens o Pagina de comanie, listare/postare sau un anunt.

Pagina de companie- Utilizatorii inregistrati pot crea o pagina de companie pentru a promova informatii, date, continut media, obiect de activitate, produse, evenimente, etc, pentru a fi disponibile oricaror tipuri de utilizatori care acceseaza Vinotality, cu asumarea intreagii responsabilitati legate de Continutul respectivei pagini.

Listare/Companie nerevendicata – reprezinta o persoana sau o entitate, ale carei date de identificare, de contact, ale domeniului de activitate, sau orice alte informatii legate de aceasta e,  se regasesc  pe www.Vinotality.com, fiind  colectate de catre Administrator folosind informatii publice disponibile in mediul online.

Continut: Este materializat prin conturi, date personale ale utilizatorilor entitati persoane  fizice sau persoane juridice, Pagini de companie, magazine online si produsele aferente - publicate pe site, postarile sau activitatea acestora, precum si orice fel de listare, postare, reclama, comentariu, recenzie, rating, anunt, poza, video, blog, locatii, grup, evenimente create, etc

 Continutul se poate regasi intr-o sectiune specifica in cadrul site-ului  in vederea promovarii unui produs, serviciu, oferta, loc de munca, anunt, sau orice alt tip de promovare pusa la dispozitie prin VINOTALITY, care poate fi gratuita sau contra cost, in functie de pachetele de listare/postare disponibile. Astfel, continutul sau anumite caracteristici pot fi disponibile unui/unor anumite grupuri de utilizatori, in functie de drepturile de acces definite de Administrator.

Data de expirare: Administratorul poate seta o data de expirare a Continutului, prin intermediul pachetului de promovare/ listare utilizat. La atingerea datei de expirare, Continutul nu va mai fi disponibil pentru cautare sau listare pe Site, sau va avea caracteristici standard de cautare/vizulalizare

Administrator : societatea  Smart Webconnect S.R.L., persoana juridica romana, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul OLT sub nr , CUI 36210704 , e-mail: office@smart-r.ro, avand calitatea de a administra Site-ul precum si restul activitatlor  desfasurate in mediul online sau offline ce deriva din aceasta calitate.

Anunt/Listare – oferta publica lansata de un Utiizator de orice fel cu scopul de a fi publicata prin intermediul Website-ului in vederea promovarii unui Produs sau a unui serviciu.

Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.

Comerciant: Un Utilizator inregistrat caruia Administratorul, dupa semnarea unui contract specific, i-a acordat dreptul de a incarca produsele sau serviciile, de a le promova si/sau comercializa pe Site. Comerciantul isi asuma intreaga responsabilitate a continutului magazinului online, a produselor pe care le promoveaza, a modului in care isi face publicitate, si a modului in care gestioneaza vanzarea si livrarea produselor catre clienti. Comerciantul este raspunzator in privinta drepturilor de autor ale produselor, pozelor sau filmelor asociate.

 

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti minim 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si care functioneaza in conformitate cu legile din statul in care este inregistrata, iar reprezentantii dvs. (Utilizatorii) sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: 

https://vinotality.com/pages/terms-of-service

Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, aveti optiunea de a sterge contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Site-ul.

 1. Aplicarea si Acceptarea Termenilor si Conditiilor.

 

1.1 In ceea ce priveste prezentul Acord, Utilizatorii Inregistrati sau neinregistrati sunt persoane care acceseaza Site-ul indiferent de scop. Utilizatorul reprezinta persoana care utilizeaza acest Site precum si entitatea juridica reprezentata de aceasta persoana conform imputernicirii de fapt sau de drept.

1.2 Accesarea sau utilizarea Site-ului implica acceptarea de catre Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati a termenilor si conditiilor stipulate in prezentul Acord.

1.3 Inscrierea Companiilor/Business-urilor se poate face fie prin inregistrarea pe Site a unui Utilizator din proprie initiativa, in vederea administrarii unei Pagini de Companie, fie prin revendicarea unei pagini de Companie neinregistrata, existenta deja pe site si care nu a fost in prealabil revendicata si alocata de catre Administrator unui alt utilizator care pretinde ca are dreptul legal de a reprezenta interesele unei anumite entitati in vederea administrarii unei anumite pagini de companie.

1.4 In situatia unei dispute intre 2 sau mai multi utilizatori care pretind ca au dreptul de a gestiona o anumita pagina de companie, Administratorul Site-ului va incerca de comun acord cu Utilizatorii respectivi, si in baza unor documente doveditoare ale dreptului de gestionare, sa gaseasca o solutie in vederea rezolvarii acestui diferend.

1.5  In cazul in care nu este posibila rezolvarea amiabila a disputei legate de gestionarea unei anumite pagini de furnizor, sau daca Administratorul constata ca un anumit Utilizator foloseste informatii in Continutul gestionat de acesta care copiaza partial sau total datele Continutului unui alt Utilizator in scopul de a obtine foloase necuvenite sau de a crea confuzie altor Utlizatori ai Site-ului,  respectivii Utlizatorii  sunt de acord ca Administratorul  sa le limiteze accesul la anumite sectiuni din Site sau sa inactiveze respectivul  Continut pe perioada nelimitata sau pana la stabilirea de catre instantele competente daca este cazul,  a dreptului de gestiune a respectivului Continut.

1.6. Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati inteleg consecintele aplicarii prevederilor mentionate la pct 1.5, sunt de acord ca Administratorul nu are prerogativele si competentele necesare efectuarii unor investigatii  complexe in vederea stabilirii dreptului de utilizare a unor anumite informatii care pot produce confuzii, sau legate de gestionarea unui anumit Continut si sunt de acord cu exonerarea Administratorului de orice pierderi suferite ca urmare a aplicarii deciziei de  inactivare a Continutului sau de limitare a dreptului de gestiune a acestuia pe termen nelimitat sau pana la solutionarea legala a disputelor dintre Utilizatori.

1.6.1 Administratorul are de asemenea dreptul de a inactiva sau sterge total sau partial Continutul generat si administrat de anumiti Utilizatori, sau a se indrepta impotriva acestora utilizand caile legale pe care le are la dispozitie, in situatia in care considera ca activitatea acestora este de natura a prejudicia imaginea sau notorietatea Site-ului, sau aduce atingere in orice fel imaginii sau integritatii de orice fel a altor Utilizatori.

1.6.2 Administratorul nu va tolera urmatoarele tipuri de manifestari, dar fara a se limita la acestea: injurii, limbaj vulgar, agresivitate, hartuirea altor Utilizatori, Continut explicit, caz in care va inactiva sau sterge total sau partial Continutul postat de Utilizatorii respectivi, precum si conturile acestora, cu sau fara posibilitatea reinregistrarii ulterioare in cadrul site-ului, rezervandu-si de asemenea dreptul de a se adresa organelor competente in legatura cu activitatea acestor Utilizatori.

1.7 Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal desfășurate de Societatea Smart Webconnect SRL sunt în acord cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)

1.8 Utlizatorii îsi exprimă expres acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către Administrator din momentul în care acesta are acces la ele precum si acordul expres ca Administratorul să obtină, să prelucreze, să stocheze si să arhiveze datele si informatiile obtinute, precum si să le transmită, în conditiile si cu respectarea legii, către terte persoane, în vederea prelucrării acestora, sau oferirii de Continut relevant in functie de criterii precum Varsta, Locatie, Sex, preferinte, etc.

1.8.1 Utilizatorii inteleg ca Site-ul ofera posibilitatea diferitelor tipuri de utilizatori sa isi promoveze produsele sau serviciile, motiv pentru care in cadrul diferitelor sectiuni ale site-ului va exista continut promovat.

1.8.2 Utilizatorii au posibilitatea de a particulariza anumite setari in privinta notificarilor, a mesageriei interne, a confidentialitatii profilului, a modului de vizualizare a continutului, si accepta sa isi faca un cont, sa il mentina activ sau sa genereze Continut doar daca sunt de acord cu nivelul de detaliu si confidentialitate oferit de respectivele setari.

1.8.3 Utilizatorii persoane fizice au posibilitatea ca la orice postare sa decida cui se va adresa respectivul Continut:

1.8.3.1 Tuturor utilizatorilor, indiferent daca au stabilit sau nu o conexiune cu acestia,

1.8.3.2 Doar utilizatorilor pe care i-au inclus in prealabil in lista de prieteni

Cu toate acestea, orice utilizator inregistrat sau neinregistrat va putea accesa sectiunea comunitate/membri, putand cauta si regasi alti utilizatori in functie de nume, username, adresa de mail cu care s-a inregistrat, sex, tara/judetul, daca au sau nu fotografie de profil, daca sunt sau nu online pe Site. Se  pot vizualiza astfel de catre orice utilizator inregistrat sau neinregistrat fotografiile de profil si userul cu care s-au inregistrat respectivii utilizatori. Pe langa acestea mai poate fi vizualizat Continut in functie de setarile de confidentialitate si adresabilitate stabilite de utilizatori in momentul postarii.

1.8.4 Continutul generat de companii sau Comercianti sau de Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati in numele acestora, va fi disponibil in intregime atat Utilizatorilor inregsitrati cat si neinregistrati.

1.8.5 Utilizatorii inregistrati inteleg si sunt de acord cu faptul ca anumite sectiuni ale site-ului, inclusiv pozele de profil pot fi disponibile la vizualizare Utilizatorilor inregistrati sau neinregistrati, indiferent daca exista sau nu o conexiune (au fost adaugati sau nu in reteaua personala) cu acestia.

1.9 Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati isi pot exercita dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de adresare către justitie. Pentru exercitarea dreptului de acces la date, a dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, Utilizatorul se poate adresa Administratorului cu o cerere, în care se vor mentiona informatiile prevăzute de lege.

 1. Plata Serviciilor

2.1.Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati pot primi diverse e-mailuri / solicitari din partea altor Utilizatori sau isi pot administra Continutul  doar daca au un cont de utilizator activ.

2.2 Utilizatorii pot alege sa isi promoveze Continutul prin achizitia unui pachet de promovare disponibil pe site, in acest caz, Continutul fiind disponibil la cautare cu prioritate, alaturi de alt Continut promovat, in mod aleator.

2.3 In cazul in care optiunea de promovare nu este accesata, afisarea la cautare se va face in functie de criteriul ales de fiecare Utilizatorilor.

2.4. Accesul la Site si la anumite sectiuni ale acestuia sunt oferite gratuit Utilizatorilor. Vinotality.com isi rezerva insa dreptul de a restrictiona, fara preaviz, accesul la anumite zone sau caracteristici ale Site-ului sau de a permite accesul conditionat de achizitia unui anumit pachet de vizualizare.

2.5 Politica de retur. Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati au posibilitatea de stopa un serviciu platit si a solicita contravaloarea zilelor de listare sau promovare neefectuate, in termen de 15 zile lucratoare de la data achizitiei acestuia. In acest sens, valoarea de returnat se va stabili pro-rata, in functie de valoarea pachetului de listare/promovare, si numarul de zile nefolosite, ramase pana la expirarea acestuia. In cazul utilizarii in intregime a perioadei de listare/promovare/reclama achizitionate, contravaloarea pachetului platit nu se va returna.

2.6 Administratorul va genera o factura aferenta unui pachet de listare sau de promovare, aceasta fiind disponibila in modulul de administrare facturi.

2.7 Administratorul nu  garanteaza in niciun fel emiterea de facturi din trecut daca la momentul platii, Utilizatorul  nu avea inregistrate toate datele necesare emiterii facturarii. De asemenea, Utilizatorii consimit ca Administratorul nu poate fi tinut raspunzator pentru orice prejudicii cauzate de netransmiterea pe e-mail a oricaror informari din cauze independente de vointa Administratorului.

2.8. In cazul in care va fi disponibil pe site un modul de plata recurenta a eventualelor costuri de abonament sau de promovare, Utilizatorii pot imputernici Vinotality sa transmita in numele lor cereri de plata, pana la colectarea sumelor respective.

2.9. Listarile/Postarile/Anunturile vor fi disponibile la cautare intocmai perioadei de valabilitate caracteristice pachetelor de listare disponibile pe site.

2.10. Perioada de promovare va fi valabila pe o perioada setata prin pachetul de promovare ales de Utilizatori

2.11. Vinotality poate modifica tipurile de servicii oferite sau poate adauga functionalitati noi urmand ca acestea sa fie prezentate in cadrul Site-ului.

2.12. Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati care doresc sa efectueze o plata pe Site pentru un produs sau un serviciu oferit, vor accesa Site-ul exclusiv din browser, prin tastarea adresei url a acestuia si urmand pasii de logare cu user si parola. Sub nicio forma Utilizatorii nu vor accesa Site-ul prin link-uri primite de acestia pe mail sau sub orice alta forma, in vederea efectuarii unei plati, pentru a evita astfel pierderi cauzate de actiunile rau intentionate ale unor persoane care, reproducand partial sau in totalitate anumite sectiuni ale Site-ului, doresc sa intre in posesia datelor personale sau aferente instrumentelor de plata ale Utilizatorilor.

Utilizatorii inteleg ca Vinotality nu poate controla actiunile rau intentionate ale altor persoane sau entitati si il exonereaza pe acesta de orice pierdere suferita ca urmare a utilizarii Site-ului  sau a unor pagini care reproduc sectiuni ale acestuia.

 1. Modalitati de utilizare a Site-ului

 

3.1 Utilizatorii pot utiliza acest Site doar in interes personal sau in scopuri interne. Toti utilizatorii consimt sa nu copieze, reproduca sau descarce informatii, texte, imagini, videoclipuri, directoare, fisiere, baze de date sau liste accesate pe sau prin Site in scopul revanzarii sau redistribuirii Continutului Vinotality.com, corespondentei in masa, desfasurarii unei afaceri concurente cu Vinotality.com, sau exploatarii comerciale a Continutului Vinotality.com. Se interzice extragerea sistematica a Continutului Vinotality.com de pe Site pentru a crea sau compila, in mod direct sau indirect, colectii, compilatii, baze de date sau directoare  prin procedee automate sau manuale fara acordul scris din partea Vinotality.com.

3.2 Anumite parti din Continutul Vinotality.com afisate pe Site sunt oferite sau prezentate direct de catre Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati. Orice continut furnizat de acestia intra doar in responsabilitatea celui care il furnizeaza. Vinotality.com nu raspunde de acuratetea, proprietatea, legalitatea sau exactitatea continutului Listarilor/Postarilor/Anunturilor si va fi exonerat in fata oricarui Utilizator al Site-ului. In continuare, Vinotality.com nu raspunde de activitatile niciunui Utilizator desfasurate pe Site si va fi exonerat in fata oricarei persoane prejudiciate in urma unor asemenea activitati.

3.3 Vinotality.com poate permite accesul Utilizatorilor la continutul, produsele sau serviciile oferite de terti prin hyperlink-uri (sub forma de cuvinte, sigle, canale sau altele) catre asemenea web site-uri ale Utilizatorilor. Este necesar  sa cititi termenii si conditiile si/sau politele de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a le utiliza pentru a cunoaste respectivele conditii de utilizare. Utilizatorul admite ca Vinotality.com nu controleaza asemenea web site-uri ale Utilizatorilor, nu le monitorizeaza si nu raspunde pentru aceste web site-uri, continuturi, produse sau servicii disponibile pe respectivele website-uri.

3.4 Mesajele sau informatiile trimise de Utilizator prin sistemele de comunicare oferite de Site sau prin email, fax sau scrisoare catre destinatari obtinuti de pe Site, nu vor contine materialele descrise de prevederile Sectiunii 5.5 de mai jos.

3.5 Vinotality.com isi rezerva dreptul de a limita, refuza sau crea un acces diferit la Site si la caracteristicile lui pentru diferiti Utilizatori sau de a schimba caracteristici, de a introduce altele noi, fara preaviz. Utilizatorul inregistrat admite ca incapacitatea de a folosi Site-ul total sau partial din orice motiv poate avea efecte secundare asupra afacerii. In consecinta fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat consimte ca Vinotality.com nu raspunde in fata Utilizatorului pentru imposibilitatea utilizarii Site-ului (fie din cauza intreruperii, limitarii accesului, schimbarilor sau anularii caracteristicilor de pe Site sau altele), pentru intarzieri, erori sau omisiuni privind comunicarea sau transmisia, pentru daune (directe, indirecte, de consecinta sau altele) ce decurg din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul sau caracteristicile sale.

3.6 Utilizatorul nu va intreprinde actiuni care sa submineze integritatea sistemelor sau retelelor digitale folosite de Vinotality.com si/sau de alti Utilizatori si nu va incerca sa obtina acces neautorizat la asemenea sisteme sau retele digitale.

3.7 Ca o conditie a accesului la si utilizarii Vinotality.com, consimititi sa nu folositi serviciul Vinotality.com pentru a incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altora in nici un fel. Vinotality.com va anula conturile membrilor sau utilizatorilor care incalca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale altor persoane. In plus, Vinotality.com isi rezerva dreptul de a anula contul unui utilizator din cauza urmatoarelor tipuri de situatii, dar fara a se limita la: prima incalcare a drepturilor altora utilizand serviciul Vinotality.com, sau daca Vinotality.com considera ca activitatile utilizatorului dauneaza intereselor Vinotality.com, ale afiliatilor sai sau ale altor utilizatori.

 1. Utilizatorii inregistrati

 

4.1 Orice utilizator care completeaza anumite informatii pe Site si care isi defineste o parola, este considerat utilizator inregistrat al Vinotality.com.
4.2 Vinotality.com poate asigura o sectiune de comunicare, prin transmiterea de e-mailuri. Utilizatorii raspund pentru continutul mesajelor transmise prin aceasta sectiune, precum si pentru consecintele acestor mesaje.

4.3  Daca Utilizatorul Inregistrat este o companie, atunci este necesar  sa aveti autoritatea de a supune compania acestui Acord ; toate informatiile pe care le oferiti pentru Vinotality.com in timpul inregistrarii sa fie adevarate, exacte, actuale si complete.

4.4 In scopul acestei prevederi, filiala sau un alt punct de lucru se pot considera sau nu entitati separate, in functie de continutul si modalitatea de inregistrare a acestora, definite de Utilizatorul Inregistrat, indreptatit sa reprezente respectiva companie.

4.5 Vinotality.com poate oricand suspenda sau anula un Cont de Utilizator Inregistrat precum si Paginile de companie/Listarile/Postarile/Anunturile acestuia in cazul in care Utilizatorul Inregistrat incalca prevederile prezentului Acord  sau Vinotality.com are motive sa suspecteze ca informatiile oferite de un utilizator inregistrat sunt ireale, inexacte sau nu sunt actuale ori complete, sau Vinotality.com considera ca actiunile unui Utilizator Inregistrat pot cauza pierderi financiare sau acuzatii juridice respectivului Utilizator Inregistrat sau Vinotality.com si afiliatilor sai.

4.6 Utilizatorul Inregistrat nu va folosi optiunea de transmitere mailuri pentru corespondenta de rutina, scrisori in lant sau pentru transmiterea materialelor ilegale, de hartuire, calomnioase, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau necorespunzatoare prin felul si natura lor. In continuare, Utilizatorul Inregistrat nu va folosi optiunea de transmitere e-mailuri pentru publicarea, distribuirea, transmiterea sau circulatia informatiilor promotionale nesolicitate sau a continuturilor obscene, indecente, instigatoare, ofensatoare, defaimatoare, amenintatoare sau care incita la ori genereaza ura rasiala, discriminare, amenintare sau incalcarea confidentialitatii.

4.7 Utilizatorul Inregistrat nu poate vinde, incerca sa vanda, oferi spre vanzare, da, numi sau transfera un Cont, ID de Utilizator sau Parola catre un tert fara acordul prealabil scris al Vinotality.com. Vinotality.com poate suspenda sau anula Contul unui Utilizator Inregistrat sau al destinatarului transferului in caz de vanzare, oferta de vanzare, oferta sau transfer care incalca prezenta Sectiune.

4.8 Ca exceptie de la Sectiunea 4.1 de mai sus, Vinotality.com poate refuza inregistrarea Contului catre oricare Utilizator in cazul existentei oricaror tipuri de suspiciuni ca actiunile/activitatile din trecut ale respectivilor Utilizatori inregistrati sau neinregistrati au fost inadecvate fata de alti Utilizatori sau fata de interesele, misiunea si valorile Vinotality.

4.9  Administratorul depune toate eforturile pentru actualizarea in permanenta a Listarilor nerevendicate insa nu isi asuma nicio raspundere legata de informatiile furnizate.

 1. Reguli de utilizare

5.1 Numai un Utilizator Inregistrat poate afisa informatii pe Site folosind instrumentele de editare disponibile prin intermediul Site-ului. Statutul Utilizatorului Inregistrat se supune Sectiunii 4 de mai sus.

5.2 Nu se creeaza nicio relatie comerciala intre Utilizator si Vinotality.com, afiliatii, directorii, agentii sau angajatii nostri pentru afisarea pe Site a informatiilor Utilizatorului.

5.3 Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza sa  ofere informatii reale, exacte, actuale si complete pentru a fi afisate de Vinotality.com pe Site si sa intretina si sa modifice prompt toate informatiile pentru a ramane reale, exacte, actuale si complete.

Fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat acorda licenta irevocabila, prepetua, globala si gratuita, de subautorizare (prin suprapuneri multiple), pentru ca Vinotality.com sa expuna si sa foloseasca informatiile oferite de Utilizator conform scopurilor mentionate in prezentul Acord si sa exercite dreptul de autor, drepturile de publicitate si baze de date continute in aceste materiale sau informatii, in orice mijloace cunoscute in prezent sau nu.

5.4 Fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat se angajeaza si garanteaza ca a obtinut de la terti toate drepturile de autor necesare, licentele de marca inregistrata, de patent si aprobarile, sau autorizatiile si avizele referitoare la drepturile personale sau de proprietate ale oricaror terti (inclusiv, dar nu numai, drepturile de personalitate si de intimitate) pentru toate materialele si informatiile pe care le expune pe Site sau autorizeaza Vinotality.com sa le prezinte. Drepturile de autor, drepturile de marca, comercializare, patentele si alte drepturi personale si de proprietate legate de materialele sau de informatiile expuse pe Site, inclusiv, dar nu numai, drepturile de personalitate si de intimitate, cele legate de produsele oferite sau expuse pe Site sunt numite aici « Drepturile Utilizatorilor ». Fiecare Utilizator se angajeaza si isi asuma raspunderea ca materialele sau informatiile pe care le expune pe Site sau autorizeaza Vinotality.com sa le prezinte, nu incalca drepturile altor entitati, sau ca sunt expuse cu permisiunea celor care detin drepturile de proprietate respective. Fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat se angajeaza si garanteaza ca a obtinut dreptul de a fabrica, oferi, vinde, inchiria, importa si distribui produsele sau serviciile pe care le ofera si le expune pe Site si ca fabricarea, oferta, vanzarea, inchirierea, importul si/sau distribuirea acelor produse nu incalca niciun drept al altor entitati.
5.5 Fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat se angajeaza si garanteaza ca informatiile trimise catre Vinotality.com pentru prezentarea pe Site :

 1. Nu contin informatii frauduloase si nu fac oferte frauduloase de produse, nu implica vanzarea obiectelor contrafacute sau furate, a caror comercializare este interzisa de legile in vigoare, nici nu promoveaza alte activitati ilegale ;
 2. Nu fac parte dintr-o strategie de fraudare a altor entitati, Utilizatori ai Site-ului sau nu, ori in alte scopuri ilegale ;
 3. Nu sunt legate de vanzari de produse si servicii care incalca sau incurajeaza incalcarea sau violarea drepturilor de autor, patentului, marcilor inregistrate, secretului comercial sau altor drepturi de proprietate sau de publicitate si intimitate ale vreunui tert sau alte drepturi ale utilizatorilor ;
 4. Nu incalca vreo lege in vigoare, vreun statut, ordonanta sau regulament (inclusiv pe cele privind exportul, protectia consumatorului, concurenta incorecta, anti-discriminarea sau falsa publicitate) ;
 5. Nu sunt defaimatoare, calomnioase, amenintatoare sau hartuitoare ;
 6. Nu sunt obscene sau nu contin si nu implica pornografie sau marfuri sexuale sau orice alt continut si nu promoveaza materiale cu continut sexual explicit sau nu sunt daunatoare minorilor;
 7. Nu promoveaza discriminarea rasiala, sexuala, religioasa, etnica, a persoanelor cu handicap, fata de orientarea sexuala sau de varsta ;
 8. Nu contin materiale care reprezinta publicitate neautorizata sau hartuire, nu invadeaza intimitatea cuiva si nu incurajeaza conduita infractionala, daunele civile sau nu incalca in alt mod legea sau regulamentele ;
 9. Nu solicita intrarea in relatii comerciale de la orice Utilizator in legatura cu o activitate comerciala concurenta cu Vinotality;
 10. Nu contine virusi sau alte dispozitive si coduri distructive care produc daune, interfereaza cu, intercepteaza sau expropriaza sisteme software si hardware, date sau informatii personale ;
 11. Nu acceseaza direct sau indirect ori includ descrieri de bunuri si servicii interzise de acest Acord ;
 12. Nu creeaza in alt mod daune pentru Vinotality.com sau afiliatii sai;

5.6 Vinotality isi rezerva dreptul de a decide inlaturarea de pe Site a oricarui Continut pe care il considera ilegal, care poate fi daunator pentru Vinotality.com, care incalca prezentul Acord sau nu este adecvat dupa parerea sa. Vinotality.com isi rezerva dreptul de a coopera cu diverse autoritati si/sau tertii prejudiciati in investigarea actiunilor infractionale sau civile. In plus, Vinotality.com poate dezvalui identitatea Utilizatorului si informatiile de contact, daca autoritatile sau un tert prejudiciat o cer, sau ca urmare a unor procese legale, Vinotality.com nefiind raspunzator pentru prejudicii, iar Utilizatorul nu va pretinde daune de la Vinotality.com pentru aceste dezvaluiri. Privind aspectele mentionate, Vinotality.com poate suspenda sau anula Contul oricarui Utilizator dupa cum considera de cuviinta. Utilizatorul accepta ca Vinotality.com nu are nicio raspundere fata de el, inclusiv raspundere pentru daunele rezultate, in cazul vreunei actiuni mentionate in aceasta Sectiune, iar Utilizatorul intelege si accepta faptul ca ca Vinotality.com sa intreprinda asemenea actiuni.

5.7  Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati sunt de acord ca Vinotality sa faciliteze transmiterea de notificari legate de diverse  cereri de servicii sau solicitari de informatii plasate de anumiti utilizatori, la adresele de e-mail ale acestora, sau in inbox-ul Vinotality, disponibile pe site . Totusi Vinotality nu poate fi tinut raspunzator pentru pierderi de orice natura, in cazul in care din orice motiv transmiterea acestor tipuri de notificari/mesaje/ solicitari nu a fost facuta.

 

 1. Tranzactiile dintre Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati

6.1 Prin Site, Vinotality.com ofera o platforma web electronica pentru schimbul de informatii dintre diferiti Utilizatori inregistrati sau neinregistrati, cu sau fara perceperea unui comision, in functie de tipul de serviciu intermediat. Vinotality.com nu detine controlul si nu raspunde pentru calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitatea produselor sau serviciilor oferite spre vanzare pe Site sau de capacitatea Utilizatorilor inregistrati sau neinregistrati de a incheia vanzarea/cumpararea.

6.2 Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati sunt avertizati asupra riscurilor de a tranzactiona cu oameni rau intentionati. Vinotality.com foloseste mai multe tehnici de verificare a exactitatii informatiilor pe care ni le furnizeaza utilizatorii nostri cand se inregistreaza pe Site. Dar deoarece verificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Vinotality.com nu poate si nu confirma identitatea fiecarui utilizator. Va recomandam sa folositi diversele instrumente/informatii disponibile pe Site, precum si ratiunea, pentru a evalua persoana cu care tranzactionati.

6.3 Fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat isi asuma riscul de vanzare – cumparare sau inchiriere cand incheie tranzactii pe Site, de asemenea si riscurile daunelor sau prejudiciilor de orice fel privind activitatea ulterioara legata de produsele sau serviciile supuse tranzactiilor pe Site. Aceste riscuri includ falsa imagine a produselor si serviciilor, strategii frauduloase, calitate necorespunzatoare, nerespectarea instructiunilor, produse defecte sau periculoase, produse ilegale, intarzierea livrarii sau a platii, calculari inexacte ale pretului, incalcarea garantiei, incalcarea contractului si accidentele de transport. Aceste riscuri implica si situatiile in care fabricarea, importul, distributia, oferta, expunerea, cumpararea, vanzarea si/sau folosirea produselor sau a serviciilor oferite sau prezentate pe Site incalca sau se presupune ca incalca Drepturile Utilizatorilor,  existand riscul ca Utilizatorul sa suporte costuri pentru aparare sau alte cheltuieli legate de reclamatiile altor Utilzatori sau entitati sau in legatura cu pretentiile vreunei parti la protejarea drepturilor reclamate. Aceste riscuri includ si situatiile in care consumatorii, alti cumparatori, utilizatori finali ai produselor sau altii, care reclama rani sau pagube suferite din cauza produselor obtinute de catre Utilizatorii Site-ului in urma unei tranzactii de vanzare – cumparare/inchiriere prin utilizarea Site-ului, pot suferi daune si/sau emite reclamatii in urma folosirii acestor produse. Toate aceste riscuri sunt numite Riscurile Tranzactiei . Fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat exonereaza Vinotality.com de orice raspundere pentru daune, pagube, costuri, prejudicii, probleme, perturbari ale afacerii de orice fel care rezulta din sau sunt legate de Riscurile Tranzactiei.

6.4 Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati sunt unici responsabili pentru toti termenii si conditiile tranzactiilor facute prin sau folosind Site-ul, inclusiv, dar nu numai, pentru termenii de plata, ramburs, garantii, expediere, asigurare, taxe, comisioane, titluri, licente, amenzi, permise, manipulare, transport si depozitare.

6.5 In cazul in care un Utilizator inregistrat sau neinregistrat are o disputa cu alta parte a unei tranzactii, respectivul Utilizator exonereaza Vinotality (si agentii, afiliatii si angajatii sai) de orice reclamatii, cereri, procese, proceduri, costuri, cheltuieli si daune (inclusiv, dar nu numai, de daunele efective, speciale, incidentale sau de consecinta) ce rezulta din respectiva tranzactie.

 1. Limitarea Raspunderii

 

7.1 Caracteristicile si serviciile de pe site-ul Vinotality.com sunt furnizate  ca atare  si in limita disponibilitatii , iar Vinotality.com afirma expres ca nu ofera garantii, explicite sau implicite, inclusiv dar nu numai, garantii de functionare, calitate, durabilitate, performanta, acuratete, incredere, mercantilitate sau potrivire pentru un anume scop. orice astfel de garantii, angajamente, conditii, intreprinderi si termeni se exclud.

7.2 Vinotality nu ofera angajamente sau garantii privind valabilitatea, acuratetea, corectitudinea, calitatea, stabilitatea, integritatea sau actualitatea informatiilor furnizate pe sau prin site. Vinotality nu garanteaza ca fabricarea, importul, distributia, oferta, expunerea, cumpararea, vanzarea si/sau utilizarea produselor sau serviciilor oferite sau prezentate pe site nu incalca drepturile furnizorilor ; de asemenea Vinotality nu garanteaza in nici un fel pentru nici un produs sau serviciu oferit sau prezentat pe site-ul Vinotality.com.

7.3 Orice material descarcat sau obtinut altfel prin Site se face pe riscul si raspunderea fiecarui Utilizator inregistrat sau neinregistrat si fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat este unic responsabil pentru daunele produse propriului sau sistem digital sau pentru pierderea datelor cauzate de descarcarea respectivului material. Nicio recomandare sau informatie, fie verbala sau scrisa, obtinuta de un Utilizator inregistrat sau neinregistrat de la Vinotality sau prin Site nu reprezinta o garantie daca nu este stipulata expres aici.

7.4 Vinotality nu va raspunde pentru nerespectarea sau intreruperea continutului sau serviciilor livrate prin Site generate de fenomene naturale, stari de urgenta, forte sau cauze care nu depind de noi, inclusiv caderi ale conexiunii la Internet, infectari sau defectiuni ale echipamentului digital, de telecomunicatii sau de alt tip, pene de curent electric, greve, conflicte de munca, revolte, insurectii, tulburari civile, lipsa materialelor sau a fortei de munca, incendii, inundatii, furtuni, explozii, intemperii, razboi, actiuni guvernamentale, ordine judecatoresti ale tribunalelor interne sau externe sau incapacitatea altor utilizatori.

7.5 Fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat se angajeaza sa nu pretinda de la Vinotality.com, afiliatii, agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din utilizarea Site-ului de catre Utilizator (inclusiv prezentarea informatiilor pe Site) sau de incalcarea termenilor si conditiilor acestui Acord. Fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat se angajeaza sa nu pretinda de la Vinotality.com, afiliatii, agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din incalcarea de catre Utilizator a garantiilor pe care le-a oferit site-ului Vinotality.com, inclusiv dar nu numai, cele stipulate in Sectiunile 5.3, 5.4 si 5.5 de mai sus. Fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat se angajeaza sa nu pretinda de la Vinotality.com, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg, direct sau indirect, din solicitarea Drepturilor Utilizatorilor sau din reclamatii ale altor terti privind produsele oferite sau expuse pe Site. Fiecare Utilizator inregistrat sau neinregistrat se declara astfel de acord ca Vinotality.com nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun material prezentat de altii, inclusiv material defaimator, ofensator sau ilicit si ca riscurile daunelor produse de aceste materiale revin in totalitate fiecarui Utilizator inregistrat sau neinregistrat. Vinotality.com isi rezerva dreptul ca, pe cheltuiala proprie, sa apere si sa controleze orice aspect protejat de dumneavoastra, caz in care exista posibilitatea sa vi se solicite cooperarea cu Vinotality.com pentru pregatirea cailor de aparare.

7.6 Vinotality.com nu va raspunde pentru nici un fel de daune speciale, directe, indirecte, punitive, incidentale sau de consecinta (inclusiv daune pentru pierderi de profit sau economii, intreruperi ale afacerii, pierderea informatiilor), fie stipulate in contract, neglijenta, paguba, raspundere stricta sau de alt fel sau pentru alte daune rezultate din urmatoarele situatii :

 1. Utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul ;
 2. Defecte ale bunurilor, mostrelor, datelor, informatiilor sau serviciilor cumparate sau obtinute de la un Utilizator sau de la un tert furnizor prin Site ;
 3. Incalcarea Drepturilor Utilizatorilor sau reclamatii care sustin ca fabricarea, importul, distributia, oferta, expunerea, cumpararea, vanzarea, inchirierea si/sau utilizarea produselor sau serviciilor oferite si prezentate pe Site incalca sau se presupune ca ar incalca Drepturile Utilizatorilor ; sau reclamatii ale altei parti care solicita protejarea drepturilor privind cererile reclamantilor Drepturilor Utilizatorilor ;
 4. Accesul neautorizat al Utilizatorilor inregistrati sau neinregistrati la date sau informatii private ale oricarui alt Utilizator inregistrat sau neinregistrat ;
 5. Declaratiile sau comportamentul oricarui Utilizator inregistrat sau neinregistrat al Site-ului ;
 6. Orice probleme legate de serviciile platite, inclusiv neglijenta.

7.7. Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati inteleg ca in urma transmiterii unor e-mailuri sau lansarii unor cereri prin intermediul Site-ului pot primi oferte a caror veridicitate sau buna intentie nu pot fi probate sau controlate de Administratorul Site-ului si in consecinta exonereaza Vinotality de orice pierdere, prejudiciu material sau emotional suferit. In acest sens Vinotality incurajeaza toti utilizatorii inregistrati sau neinregistrati sa trateze cu precautie continutul oricarei informatii publicate de Utilizatorii inregistrati sau neinregistrati si sa  isi ia masurile necesare in scopul limitarii oricarei pierderi.

 1. Drepturile de Proprietate Intelectuala

8.1 Smart Webconnect SRL este unic proprietar sau autorizat legal al tuturor drepturilor referitoare la Site si la Continutul Vinotality. Site-ul si Continutul Vinotality.com includ secrete comerciale si drepturi de proprietate intelectuala protejate de legile mondiale ale dreptului de autor si ale altor drepturi. Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra Site-ului si a Continutului Vinotality.com vor ramane in posesia Vinotality, a afiliatilor sai sau a reprezentantilor autorizati ai Continutului Vinotality.com, dupa caz. Toate drepturile nemodificate de acest Acord sau de Vinotality.com sunt rezervate.

8.2 VINOTALITY,  VINOTALITY.COM siglele si logo-urile aferente sunt marci inregistrate sau marci de servicii ale Administratorului Site-ului sub diferite jurisdictii si sunt protejate de legile dreptului de autor, marca inregistrata si alte drepturi de proprietate.

 1. Notificari

9.1 Toate notificarile, sesizarile sau cererile facute catre Vinotality.com sunt valabile numai in scris si se vor trimite pe adresa de e-mail winecommunity@Vinotality.com

9.2 Prin crearea contului, Utilizatorii sunt de acord sa primeasca pe adresa de mail inregistrata pe Site atat din partea Vinotality cat si din partea altor Utilizatori diverse informari/mesaje sau alte  solicitari.

 1. Generalitati

10.1 Prezentul Acord constituie intregul contract dintre Utilizatorul inregistrat sau neinregistrat si Vinotality cu privire la accesul si folosirea Site-ului si este superior oricarui acord prealabil scris sau verbal legat de aceleasi subiecte ca cele mentionat aici.

10.2 Vinotality.com si Utilizatorul sunt parti contractuale independente, si nu se creeaza nicio relatie de agentie, societate, asociatie, angajat-patron sau franciza prin acest Acord.

10.3 Daca vreuna din prevederile incluse aici este nula sau inaplicabila, respectiva prevedere va fi anulata si se vor aplica celelalte prevederi ramase.

10.4 Titlurile au doar scop de referinta si nu definesc in nici un fel, nu limiteaza, nu descriu scopul sau aria de aplicare a respectivei sectiuni.

10.5 Nerespectarea vreunui drept de catre Vinotality.com sau incapacitatea de a lua masuri contra incalcarii termenilor si conditiilor de catre un Utilizator nu elimina dreptul ca Vinotality sa ia masuri cu privire la incalcari ulterioare sau similare.

10.6 Vinotality.com are dreptul de a desemna obligatiile si indatoririle sale din prezentul Acord si din orice conventie legata de Serviciile Platit oricarei persoane sau entitati.

10.7 Prezentul Acord se supune legilor Romaniei indiferent de conflictul cu prevederile altor legi.

10.8 Site-ul  foloseste cookies in scopul imbunatatirii experientei utilizatorilor in cadrul platformei, precum si pentru a cunoaste preferintele si comportamentul acestora.

10.9 Colectarea de cookies se face prin intermediul urmatoarelor aplicatii:
– Google Analytics
– Mixpanel

10.10 In acest sens, site-ul stocheaza cookie-uri de urmatoarele tipuri:

– de performanta a site-ului
– de analiza a vizitatorilor
– pentru geotargetting
– de inregistrare
– pentru publicitate
– cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

10.11 Aveti posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri din setarile browserului dvs. insa exista riscul ca in acest caz accesarea site-ului sa devina dificil de vizitat si folosit. Totodata, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.