Crama Cote

Am descoperit de curand cu placere ca Daniel, unul din vechii mei prieteni, nu numai ca are o pasiune pentru vinuri, dar a si achizitionat cateva hectare de vita de vie la Cotesti, incepand astfel proiectul COTE.

Crama „boutique”  deține două hectare de vie amplasate în fosta podgorie voievodală Cotești, între cotul Carpaților de Curbură și râul Milcov, fosta graniță dintre Moldova și Țara Românească. Terroirul specific imprimă în vinurile produse în ediții limitate arome fructate, intense și persistente, susținute de o aciditate echilibrată

Pe termen mediu Daniel are in vedere o crestere a productiei de la 10.000 de litri/an, cat este in prezent, la 50.000 de litri/an.

Atingerea acestui volum anual de productie presupune dezvoltarea afacerii pe mai multe niveluri. In primul rand cresterea capacitatii de procesare, automatizarea procesului de imbuteliere, diversificarea canalelor de distributie, precum si cresterea capacitatii de stocare.

Un vin de calitate superioara este innobilat de trecerea vremii, asa ca pentru anii imediat urmatori Daniel isi doreste sa dezvolte si sa lanseze Crama COTE in circuitul cramelor insemnate din Romania atat pentru pastrarea in conditii cat mai adecvate a vinului produs, cat si pentru a oferi comunitatii de entuziasti o experienta deosebita de a descoperi direct "la sursa" un vin distins, inr-un cadru natural atragator si primitor.

450_77b0835a050501c40b274e80a37b22d3.jpg

Am avut placerea sa savurez vinurile Cramei COTE, vinuri pe care va invit sa le descoperiti cu incredere.

 

Posted in Producatori si distribuitori on martie 18 2021 at 07:46

Comentarii (0)

No login
gif
color_lens