SMARTeR

Alte bloguri

Cum sa-mi cresc notorietatea si sa promovez business-ul cat mai eficient in online? 

Cum sa impartasesc simplu noutati despre serviciile pe care le ofer si sa-mi vand produsele?

Pentru mine este important sa ofer servicii de calitate. Cum pot obtine cat mai multe review-uri de la clientii multumiti?

 

Sunt doar cateva intrebari pe care antreprenorii deseori si le adreseaza mai ales in contextul in care principalul diferentiator, in perceptia consumatorilor, tinde sa devina strategia de promovare din online, continutul relevant, simplitatea, si transparenta in comunicare.

 

 Fie ca discutam de strategii SEO, Google ads, promovare prin canalele de social media, direct mailing, etc, este evident ca strategia de promovare trebuie sa fie una diversificata, multichannel, acestea fiind  la un click distanta de clientii nostri.

 

Iata de ce, noi cei de la SMARTeR, venim cu o abordare integrata, cu totul noua, ce deschide un canal de comunicare facil intre business-uri si consumatorii din Romania.

 

Comunitatea de business SMARTeR ofera un raspuns intrebarilor de mai sus atat pentru business-urile care vor sa beneficieze in mod gratuit de o prezenta imbunatatita in online, cat si pentru cele care au strategii mai ample de promovare.

 

Incepem de astazi o serie de articole in care iti vom arata pas cu pas cum SMARTeR te poate ajuta sa fii tot timpul aproape de clientii tai!

Pentru inceput apasa AICI pentru mai multe info

 

Impreuna suntem SMARTeR

Posted in Consultanta si publicitate on aprilie 21 2021 at 07:58

Comentarii (0)

No login
gif
color_lens