Qr Code catre pagina de rating

Este business-ul tau?

Daca este business-ul tau il poti revendica si adauga informatii suplimentare

 • Art Fit Studio favorite
 • Societate comerciala
 • bucuresti drumul taberei
 • http://artfit.ro
 • Stim ce inseamna sa fii antrenat si ce impact benefic are acest lucru asupra psihicului tau. Ne dorim sa simti si tu asta chiar daca nu ai timp si poate, cateodata, motivatie.
  20 minute! Atat ne va trebui sa te convingem. Cu Xbody EMS, tehnologia inovatoare care timp 20 de minute iti va pune toti muschii in miscare, echivaland cu 3-4 ore de antrenament clasic.
  Slabesti, te tonifiezi si mai ales nu ai timp sa te plictisesti. Restul timpului iti va ramane pentru hobby-urile tale.
  Echipa noastra si, mai ales, antrenorul tau personal care te va asista si indruma in permanenta pe durata sedintei tale de antrenament, iti garanteaza calitate si satisfactie.
  Scopul nostru este sa te invatam sa traiesti sanatos si frumos!

  ANTRENAMENT EMS
  Antrenamentul ems inseamna 20 minute de electrostimulare insotita de un program de exercitii dedicat si adaptat pt fiecare persoana in parte. 20 minute si cele mai mici preturi! Cu XBody EMS, vei fi in forma maxima! Slabesti, te tonifiezi si mai ales nu ai timp sa te plictisesti. Restul timpului iti va ramane pentru hobby-urile tale.

  MASAJ
  Pentru a obtine un efect maxim, antrenamentul ems poate fi urmat in mod ideal de o sedinta de masaj anticelulitic. Rezultatele sunt vizibile dupa doua sedinte. Sau beneficiati de o binemeritata relaxare si incantare a simturilor.

   

  STABILIRE OBIECTIVE SI CONSILIERE
  Ne spui ce iti doresti si noi te ajutam sa-ti atingi obiectivul propus. Un program sustinut de antrenamente si modelare corporala alaturi de un plan nutritional atent alcatuit si personalizat iti va aduce satisfactiile dorite. Ambitia si motivatia garanteaza succesul!

  STUDIO Drumul Taberei, Piata Valea Ialomitei, Drumul Taberei.Rezervari: tel 0725278348; studiodrumultaberei@artfit.ro

  STUDIO Rahova, Calea Ferentari nr 77. Rezervari: studiorahova@artfit.ro