Qr Code catre pagina de rating

Altii au mai cautat

Este business-ul tau?

Daca este business-ul tau il poti revendica si adauga informatii suplimentare

 • Trofin & asociatii favorite
 • Societate comerciala
 • Bulevardul Ferdinand I 70, Bucharest, Romania
 • http://www.trofin.com
 • Societatea noastra furnizeaza servicii de consultanta si reprezentare juridica la cel mai inalt nivel in Romania.

  Serviciile juridice calitative sunt personalizate pentru fiecare client si fiecare afacere in parte, iar in timp au devenit un blazon al firmei noastre.

  De mai bine de 15 ani, promovam un concept bazat pe o abordare proactiva a dosarelor, in care maximizarea beneficiilor si protectia intereselor clientului reprezinta principala noastra preocupare.

  Concepția noastră diferă de cea a altor avocați, noi ne propunem sa intram in mintea oponenților, pentru a identifica soluții creative la care aceștia nu s-au gândit si in final sa furnizam clientilor nostri : Brainmade Legal SolutionsMult mai bune, mult mai eficiente, mult mai mult orientate către succes decât ale lor.

  Dovada o constituie procentul mare de litigii castigate si numarul impresionant al clientilor multumiti care au apelat la noi pentru consultanta in domeniul afacerilor, reusind sa ajungem la astfel de rezultate prin munca in echipa, inovatie si viziune comuna.

  Toți avocatii nostri dețin o pregătire academică solidă, care ne permite să oferim servicii excelente tuturor clienților noștri. Membrii echipei noastre au absolvit universități românești de renume și dețin diplome de la instituții educaționale internaționale de top, cum ar fi Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, studii doctorale la Universitatea Titu Maiorescu sau prestigiosul Chartered Institute of Arbitrators. Cu toate acestea, pregătirea legală continuă a membrilor echipei noastre ne permite să ne îmbunătățim constant competențele și ne extindem expertiza în toate ariile de practică.

  Motivatia noastra principala este aceea de a deveni alegerea naturala a persoanelor fizice si juridice, dar si a autoritatilor care doresc o abordare in profunzime a chestiunilor juridice cu care se confrunta si de a fi By your side, at all times.