Qr Code catre pagina de rating

Este business-ul tau?

Daca este business-ul tau il poti revendica si adauga informatii suplimentare

 • CreditFix IFN favorite
 • Societate comerciala
 • Splaiul Unirii 16, Bucharest, Romania
 • Cand doresti un imprumut online rapid si nu stii de unde sa faci rost, CreditFix iti vine in ajutor. Poti accesa creditul simplu si rapid, doar avand la dispozitie un calculator, telefon sau tableta conectate la internet.
  Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.creditfix.ro, sa completezi APLICATIA de credit. In caz ca nu reusesti, poti sa suni la numarul de telefon 0374.475.000 sau sa trimiti un e-mail la adresa contact@creditfix.ro si un operator CreditFix te poate ajuta
   
  CREDIT FIX - Primul IFN care iti ofera credit instant la orice ora!
   
  RAPIDITATE

  La creditele rapide poti apela de fiecare data atunci cand ai cheltuieli neprevazute, cand ai plati rapide de facut sau cand iti doresti ceva dar nu mai poti astepta pana primesti salariul. Dupa finalizarea acestei cereri, un operator CreditFix IFN te va contacta, raspunsul il vei primi in cel mai scurt timp posibil, iar banii ii vei primi in contul de salariu sau pensie.

  SIMPLITATE

  CreditFix IFN te ajuta cu un credit rapid online. Nu trebuie sa te deplasezi pana la sediul institutiei, cererea de credit va fi completata on-line, documentele necesare vor fi incarcate in contul de client sau transmise electronic prin e-mail, iar banii ii vei primi in contul de salariu sau pensie. Totul se face simplu si rapid, in cel mai scurt timp posibil.

  CONFIDENTIALITATE

  Creditul rapid online este special conceput pentru cei care nu au timp sa se deplaseze pana la o banca sau o institutie financiara, pentru cei care au un program incarcat, nu au timp de stat la cozi, dar au o cheltuiala neprevazuta, iar accesarea creditului va fi strict confidentiala. Daca esti deja client, trebuie doar sa intri in contul de client si sa soliciti noul imprumut dorit.


  Esti clientul nostru? Bucura-te de avantajele imprumutului instant, oricand, de oriunde, la orice ora!

  Am creat un produs de creditare demn de era digitala in care traim. Ai la dispozitie o rezerva de bani pe care o poti accesa instant de oriunde.

  Esti in oras cu prietenii si ati hotarat sa plecati intr-o calatorie? Nu trebuie sa te uiti in portofel. Iti transferam instant banii de care ai nevoie. Intri in contul de client apesi "Transfera-mi banii acum" si ii ai pe card imediat. Cu doar un click!

  Nu vei mai fi nicicand in pana de bani.

  Atat de simplu!