Qr Code catre pagina de rating

Metode de plata

Cash

Altii au mai cautat

Este business-ul tau?

Daca este business-ul tau il poti revendica si adauga informatii suplimentare

 • Deratizare Bucuresti favorite
 • Societate comerciala
 • Strada Condorului 9, Bucharest, Romania
 • http://deratizarecuratenie.ro/
 • Servicii deratizare complete
 • Compania noastra va pune la dispozitie servicii de deratizare , dezinsectie dar si de dezinfectie in Bucuresti si in judetul Ilfov, suntem autorizati sa prestam astfel de servicii pe teritoriul capitalei, utilizam in procesul ddd solutii aprobate si profesionale, noi suntem cea mai buna solutie atunci cand nu reusiti sa scapati de daunatori. Iata care sunt serviciile pe care le prestam si ce reprezinta fiecare dintre ele in parte.
   
  Procesul de deratizare
   
  Deratizarea este procesul care se refera la combaterea rozatoarelor, fie ca locuiti la curte sau daca aveti nevie de un contract pentruy o asociatie de proprietari noi va putem oferii cele mai bune solutii, deratizarea se efectueaza in scop preventiv odata la fiecare 6 luni in cazul firmelor sau asociatiilor de proprietari, in procesul de deratizare compania noastra utilizeaza otravuri aprobate, capcane de prindere a rozatoarelor precum si statii de intoxicare. Pentru combaterea daunatorilor si anume a rozatoarelor cu solutii chimice, utilizam statii de intoxicare din carton sau metal. Momelile raticide pe care le utilizam au avizul sanitar obtinut, nu sunt toxice pentru oameni. Deratizare Bucuresti - daca aveti nevoie de aceste servicii la cele mai bune preturi de pe piata noi va oferim solutia, in contractul de prestari servicii compania noastra se obliga si va garanteaza serviciile prestate.
   
  Serviciile de dezinsectie
   
  Dezinsectia este procesul de eliminare a daunatorilor si anume a insectelor, realizarea acesteia este efectuata cu solutii insecticide de cea mai buna calitate. Dezinsectia are scopul de a elimina insectele care pot sa fie purtatoare de boli pentru sanatatea umana, de aceea acest proces mai ales in lunile mai calduroase ar trebuii sa fie efectuat odata la fiecare 3 luni, daca activati in domeniul alimentar aveti obligatia legala sa efectuati serviciile de dezinsectii in fiecare luna sau ori de cate ori este nevoie pentru combaterea unui focar. In ultimii ani in Bucuresti foarte multe persoane se plang de aparitia plosnitelor, aceste insecte pot sa transmita boli oamenilor, de aceea daca ati identificat astfel de insecte in casa dumneavostra veti avea nevoie de servicii profesionale de dezinsectie plosnite daca incercati cu solutiile din comert exista posibilitatea ca acestea sa nu va ajute, de aceea veti avea nevoie de personal calificat in acest sens si de solutii profesionale care nu sunt destinate utilizarii de catre un personal necalificat.
  Daca aveti nevoie de o oferta personalizata de deratizare sau de dezinsectie noi va oferim de fiecare data cele mai bune optiui, nu ezita sa ne contactezi daca ai un focar de daunatori si doresti eradicarea acestuia.