Qr Code catre pagina de rating

Este business-ul tau?

Daca este business-ul tau il poti revendica si adauga informatii suplimentare

  • Wine and Story favorite
  • Societate comerciala
  • bucuresti calea mosilor 241
  • http://www.wineandstory.com/
  •       Povestea, pictura, vinul, marea, sunt doar pretexte pentru a ne bucura de ceea ce doar o data avem sansa de a trai: impacarea, tihna, dragul de frumos, iubirea, daruirea...

          Paharul cu vin face parte din tabloul vietii, fie el metaforic sau realist pictat, proiectat, trait sau visat. Dulce-amarul ne ramane pe buze ca o promisiune ca la anul, în fiecare an, pana la sfarsitul veacurilor, mirajul va ramane neschimbat. Doar personajele din tablou vor fi altele. Tot noi.

           Si mai este povestea vorbei, a cuvantului ce se dezleaga, a amintirilor ori sperantelor ce cresc odata cu prietenia ce se leaga prin gura de soare sorbita din pahar. Cum soarele ne imbratiseaza, darnic, pe fiecare si in grupuri formate ad-hoc, asa se aduna oamenii buni si frumosi langa sticla de vin, licoare lasata ca dar de la zei pentru muritori spre a pretui viata, prietenia, fericirea. Vinul este frate vitreg cu apa; in timp ce apa intretine viata, vinul o face mai frumoasa, transparenta ca o lumina solara de septembrie, cand avem nostalgia anotimpurilor ce-au trecut, bucuria rodului si presimtirea albului inghetat, dar tandru, ce-l aduce pe Mos Craciun. Stropul de soare din picatura de vin este si visare, promisiune, implinire, bucurie subtila, nostalgie, intr-un cuvant”iubire”. Simpla, calda, profunda, nebanuita, invaluitoare si tandra, picatura de vin aduce taina soaptelor de iubire in viata reala, leaga prietenii si dezleaga limbile, face povestile nemuritoare si oamenii buni, veseli, calzi si increzatori. Pentru ca bobul de strugure aduna zbuciumul de veacuri al pamantului, il leaga de taina soarelui ce deschide parfumuri si arome de flori si fructe, ca, mai apoi,la vremea coacerii si a facerii, sa adauge putere si incredere, nostalgii si visare, iubire.